Malatya'da Deprem - Malatyada Deprem Lider Gazete Antalya Haber Ve Antalya Spor Son Dakika Haberleri : 8 hours ago · yer bilimci prof.

Kandilli depremin büyüklüğünü 3.2 olarak açıklandı. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, malatya'da saat 10.31'de bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 1 day ago · malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin yerin 11.18 km derinlikte olduğu aktarılırken kent merkezinde hissedilmedi. Son Dakika Malatya Da Bir Deprem Daha Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim
Son Dakika Malatya Da Bir Deprem Daha Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Kandilli depremin büyüklüğünü 3.2 olarak açıklandı. Afad'ın bilgilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 11.18 km derinlikte olduğu aktarılırken kent merkezinde hissedilmedi. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Deprem 6,99 km derinlikte oldu. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kısa süreli paniğe neden olan depremin ardından ilk gelen bilgilere göre can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Kandilli depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu.

Kısa süreli paniğe neden olan depremin ardından ilk gelen bilgilere göre can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Sep 21, 2021 · malatya'da deprem meydana geldi. 1 day ago · kandilli rasathanesi, malatya'nın yeşilyurt ilçesine bağlı duruldu mevkiinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin yerin 11.18 km derinlikte olduğu aktarılırken kent merkezinde hissedilmedi. Deprem malatya ve çevresinde hissedildi. 1 day ago · deprem çevre illerden de hissedildi. 1 day ago · malatya'da deprem meydana geldi. 1 day ago · malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Son dakika haberi malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak revize etti. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. 21 eylül malatya deprem merkez üssü neresi?

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Malatya Da Deprem Konutlarinin Birinci Etabi Ekim Sonunda Tamam Son Haberler Milliyet
Malatya Da Deprem Konutlarinin Birinci Etabi Ekim Sonunda Tamam Son Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak revize etti. 1 day ago · deprem çevre illerden de hissedildi. Aug 27, 2021 · malatya'nın kale ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sep 21, 2021 · malatya'da deprem meydana geldi. 1 day ago · malatya'da deprem meydana geldi. Sep 21, 2021 · malatya'da deprem. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Deprem 6,99 km derinlikte oldu.

Deprem malatya ve çevresinde hissedildi.

1 day ago · kandilli rasathanesi, malatya'nın yeşilyurt ilçesine bağlı duruldu mevkiinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad'ın bilgilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.2 olarak açıklandı. Saat tam olarak 10.31'de ve yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, ilçe merkezinde de hissedildi. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sep 21, 2021 · malatya'da deprem. Kısa süreli paniğe neden olan depremin ardından ilk gelen bilgilere göre can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Afad, malatya'da saat 10.31'de bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem malatya ve çevresinde hissedildi. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

1 day ago · malatya'da deprem meydana geldi. Saat tam olarak 10.31'de ve yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, ilçe merkezinde de hissedildi. 1 day ago · deprem çevre illerden de hissedildi. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aug 04, 2020 · malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Afad, depremin merkez üssünü yeşilyurt, büyüklüğünü ise 3.3 olarak açıkladı. Malatya Da 4 7 Lik Deprem Malatya Son Depremler
Malatya Da 4 7 Lik Deprem Malatya Son Depremler from i.haberglobal.com.tr
Saat tam olarak 10.31'de ve yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, ilçe merkezinde de hissedildi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem malatya ve çevresinde hissedildi. 21 eylül malatya deprem merkez üssü neresi? Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 1 day ago · malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 day ago · kandilli rasathanesi, malatya'nın yeşilyurt ilçesine bağlı duruldu mevkiinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 8 hours ago · yer bilimci prof.

Son dakika haberi malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Deprem malatya ve çevresinde hissedildi. Deprem 6,99 km derinlikte oldu. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak revize etti. Son dakika haberi malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Sep 21, 2021 · malatya'da deprem meydana geldi. Depremin yerin 11.18 km derinlikte olduğu aktarılırken kent merkezinde hissedilmedi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Kısa süreli paniğe neden olan depremin ardından ilk gelen bilgilere göre can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Aug 04, 2020 · malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 8 hours ago · yer bilimci prof. Aug 27, 2021 · malatya'nın kale ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da Deprem - Malatyada Deprem Lider Gazete Antalya Haber Ve Antalya Spor Son Dakika Haberleri : 8 hours ago · yer bilimci prof.. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem riskine vurgu yaptı. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da yaşayan çok sayıda vatandaş, sosyal medya hesaplarından deprem ve sarsıntı yaşadıklarını yazdı. Depremin yerin 11.18 km derinlikte olduğu aktarılırken kent merkezinde hissedilmedi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu.